Wat geloof jij eigenlijk

Iedereen gelooft wel ergens in. Dus daarom de vraag: “Wat geloof jij eigenlijk?” Is er een schepper of is alles ontstaan na de ‘big bang’? En als er na dit leven echt niets meer is, wat is dan het doel van jouw leven? Zomaar wat vragen. Heb je daar wel eens over nagedacht?

Het kan zijn dat je daar helemaal niet over na wilt denken. Maar voor de meesten van ons geldt dat het meestal zo is dat ze zich er gewoon weg geen tijd voor gunnen omdat we het zo druk hebben met ons werk en ons sociale leven.

Daarom vinden wij het fijn om hierover met elkaar na te denken op de zondag. Even een moment van rust om je te bezinnen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wij geloven dat God degene is die ons, en ook jouw, leven echt een diepere inhoud kan geven.

Wil je daar meer over weten? Aarzel dan niet maar neem contact met ons op. Je hoeft geen lid te zijn van onze gemeente en we verplichten je ook niet om naar de kerk te komen. Soms kan een goed gesprek je al verder helpen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...