GPS speurtocht

  • DSC_5434
  • DSC_5439
  • DSC_5440
  • DSC_5442
  • DSC_5447
  • DSC_5451
  • DSC_5459
  • DSC_5460
  • DSC_5463
  • DSC_5468

Delft, het Delfse hout op een mooie heldere avond in mei. De jeugd is op kamp en die avond staat een GPS speurtocht op het programma. In groepjes vertrekken de jongeren gewapend met de telefoon met GPS App in de hand.

En ja, eerlijk is eerlijk. Het programma was uitstekend voorbereid en zat behoorlijk goed in elkaar. Misschien wel te goed, want het bleek dus een hele moeilijke en tijdrovende klus te zijn. Daarbij kwam ook nog eens dat wat plaatselijke boefjes onze GPS coördinaten soms hadden verstopt of verplaatst. Al met al dus niet een doorslaand succes.

Maar, we zijn wel lekker gezellig met elkaar bezig geweest toch?

Dit vind je misschien ook leuk...