Wie zijn wij

Wij zijn een gemeente van ongeveer 150 leden die woonachtig zijn in Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis en Poortugaal. Op de zondagen ontmoeten we elkaar rondom de erediensten: Jongeren, singles, gezinnen, ouderen.

Geloven doe je samen. Samen luisteren naar Gods woord en Hem aanbidden. Daarom ga ik naar de kerk.

Onze gemeente is gastvrij en leeft met elkaar mee in goede en slechte tijden. U vindt in onze gemeente mensen van alle leeftijden. We hebben een groep van 20 kinderen in onze kerk in de leeftijd van 0-12 jaar.

Hoe ziet onze kerkdienst eruit?
Wij maken gebruik van de NBV-bijbelvertaling. Naast de verkondiging van Gods woord – waarbij vaak ook gebruik wordt gemaakt van PowerPoint presentaties – wordt in de diensten ook veel gezongen. Wij zingen psalmen, gezangen, opwekkingsliederen en liederen van Sela. Naast de muzikale begeleiding door middel van het orgel, maakt het muziekteam ook gebruik van een piano en dwarsfluit. De teksten worden geprojecteerd door middel van een beamer. In de diensten wordt ook wel eens een luisterlied of video afgespeeld van YouTube.

Ik ga graag naar de kidsclub om daar iets te maken wat over het bijbelverhaal gaat en mag dat na de preek in de kerk aan iedereen laten zien.

Meerdere keren per jaar is er kidsclub tijdens de preek. De kinderen gaan dan aan de slag met een knutselwerkje aan de hand van een bijbelverhaal. Rond Kerst en Pasen wordt op de kidsclub ook een activiteit gedaan. Ook is er tijdens de kerkdienst regelmatig een kindermoment, waarbij soms ook een kinderlied wordt gezongen of beluisterd. Voor de allerkleinsten is er iedere zondag crèche.

Een overzicht van alle kerkdiensten, de data van de speciale diensten en de kidsclub kunt u terug vinden in de “Agenda”.

Meer weten? Lees dan verder op: